8 kanaals NVR en 4 bullet camera's
  • 8 kanaals NVR en 4 bullet camera's

8 kanaals NVR en 4 bullet camera's

€595.00
Incl. BTW Levertijd: 1 tot 7 werkdagen

8 kanaals NVR en 4 bullet camera's

Type installatie
Internetmodem bij recorder?
Bekabeling per camera
SD kaart camera (Bij standalone gebruik)
Aantal

  • Zelf of laten installeren door onze monteur Zelf of laten installeren door onze monteur
  • Uw woning optimaal beveiligd Uw woning optimaal beveiligd
  • Veilige betaling en snelle levering Veilige betaling en snelle levering

CS-X4-108P NVR met 8 individuele POE uitgangen.
Verbindt de camera's met de NVR door middel van de bijgeleverde kabels. Zodra de camera's zijn aangesloten via de plug-and-play-functie kan de recorder beginnen met het weergeven en opnemen van de video.

Het uitgebreide configuratiemenu voor het instellen van de apparatuur, al vanaf de eerste installatie, kan worden bereikt door middel van onze gratis app.
Het systeem wordt geleverd met een ingebouwde WD Purple harde schijf (2TB), de beste keuze voor professionele bewakingssystemen.

CS-C3U-22R (4mm) Beelden in FHD-kwaliteit
Zie je wereld in kristalhelder High Definition beeldkwaliteit met de EZVIZ 4-Camera 1080p Analoge HD Solution Kit. 

Onze uitgebreidde app stelt u in staat om het systeem te configureren, het bekijken van uw video’s direct op uw smartphone of tablet. U kunt het systeem ook op het web configureren via de gratis EZVIZ cloud service. U kunt live video's opslaan of afspelen op uw mobiele apparaat met slechts een klik.

Een kwaliteits oplossing voor zowel binnen- als buitengebruik met een IP66 rating.
Deze vier high-definition, weerbestendige camera's zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Geniet van de voordelen van high definition met een resolutie van 1080p voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit en spectaculaire prestaties bij weinig licht. Naadloze overgang van dag naar nacht met een ongelooflijke nachtzicht bereik van maximaal 30 meter. De camera's zijn beveiligd met een weerbestendige behuizing en een voorgemonteerde drie-assige mount om vandalisme te voorkomen.

Veiligheid - direct vanaf je telefoon
Zorgen voor de veiligheid van uw woning of geliefden met een geavanceerde bewegingsdetectie-functie. U kan worden gewaarschuwd via tekst als de camera’s beweging detecteren. EZVIZ maakt gebruik van triple-layer security waaronder bank-encryptie. Dat is één van de redenen waarom gebruikers hun informatie bij ons toevertrouwen. 

CS-BN8-EU

Download

CS-BN8-EU

Download (6.3M)

1 andere componenten in dezelfde categorie