De overgang van analoge naar digitale camera's heeft ook op het gebied van beveiliging gezorgd voor een revolutionaire toename van de mogelijkheden.

HOMEsec loopt bij deze technische ontwikkelingen altijd voorop zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de beste service en techniek.

Het is al langer mogelijk om via een camerasysteem allerlei plaatsen in de gaten te houden.
Maar het toepassen van digitale technieken (IP en HD over bestaande COAX) biedt nu veel uitgebreider mogelijkheden om op afstand een afdoende bewaking te realiseren.

Zo ontwerpen, verkopen en installeren wij camerasystemen waarbij via internet of smartphone op afstand de beelden kunnen worden bekeken.
Beelden worden lokaal opgeslagen, snel geanalyseerd en relevante beelden kunnen dan direct op afstand worden geraadpleegd of doorgezonden
worden naar bijv. bewakingsbedrijven of politie.

De snelheid waarmee op verdachte situaties kan worden gereageerd is hierdoor belangrijk toegenomen. En daarmee dus ook de pakkans van de verdachte.
Voor het verzenden van deze camerabeelden is geen speciale voorziening nodig.

Een standaard internetverbinding op locatie van de recorder is voldoende. Een ander groot voordeel van digitale beelden is dat het grote hoeveelheid beeldmateriaal eenvoudig worden gearchiveerd en snel geraadpleegd. De gebruikswaarde van het opgeslagen beeldmateriaal neemt daardoor belangrijk toe als instrument om de beveiliging op de wat langere termijn te verbeteren.

Veelbelovend is de toepassing van op afstand bestuurbare camera's. Vanuit een centrale locatie kan een bewakingsbedrijf mensen volgen
en zo nodig ook inzoomen.

HOMEsec heeft inmiddels ruime ervaring en de beschikking over intelligente systemen die verdachte bewegingen zelf kunnen volgen.

Het bereik van en de mogelijkheden van een camerasysteem neemt daardoor aanmerklijk toe.

Al onze camerasystemen kunnen worden bekeken via internet op iedere willekeurige Pc, Mac, Ipad, Iphone, of andere smartphones of tablets.
Het grote voordeel is dat zowel het HOMEsec Draadloos alarmsysteem en het camerasysteem in dezelfde App werken.
Zo kan erbij een calamiteit snel geschakeld worden tussen het HOMEsec Draadloos alarmsysteem en uw camerasysteem. 

HOMEsec is volledige partner van Hikvision. Wij staan met HOMEsec voor kwaliteit en willen daarom dan ook het beste voor onze klanten. Hikvision is de nummer 1 in camerabeveiliging wereldwijd en laat concurrenten hiermee ver achter zich. De producten van Hikvision zijn van A-merk kwaliteit en hebben een mooi strak design met hoogwaardige beeldkwaliteit. Hiermee kunnen wij dan ook garanderen dat wij een betrouwbaar camerasysteem kunnen leveren tegen een betaalbare prijs.