Ze zeggen allemaal hetzelfde:Of we het leuk vinden of niet, inbraak is de gewoonste zaak van de wereld geworden.

Slaat u er de krant maar op na. 
Achter al die artikelen schuilen de verhalen en emoties van getroffenen. 

"We dachten altijd dat inbraak ons nooit zou overkomen. Maar nu het eenmaal is gebeurd, 
hebben we spijt dat er ons huis niet eerder hebben beveiligd."

De politie heeft haar handen vol aan gevallen van inbraak. 

Geen wonder: iedere 3 minuten is het raak. De meest recente cijfers tonen aan dat de misdaadcijfers weer stijgen. 
Inbrekers gaan vandaag de dag anders te werk dan u denkt. Ze gaan steeds vaker overdag op pad en slaan hun slag
als bewoners naar hun werk zijn. 

Ten onrechte denkt dat 70% van de Nederlanders dat hun woning voldoende beveiligd is. 

De kan dat 't een inbreker lukt om binnen te komen in een goed beveiligd huis, is minder dan 5%!

Vaak zijn woningen onvoldoende beveiligd, hierdoor onstaat veel schade door inbraak en vernielingen. Het treffen van de juiste preventieve maatregelen, zoals het plaatsen van goed hang en sluitwerk aangevuld met een alarmsysteem is vaak de meest effectieve en snelle oplossing om ongewenst bezoek te voorkomen, het aanbrengen van een electronisch alarmsysteem wordt al snel als moeilijk ervaren vanwege een aantal factoren zoals: de investering, de realisatie (de woning moet op z'n kop) of de bedieningsangst voor het systeem. 

Om een einde te maken aan al deze minpunten is er nu het HOMEsec draadloos alarmsysteem.Het HOMEsec alarmsysteem is eenvoudig en snel te installeren, doordat alle verbindingen met de detectiepunten draadloos zijn, er is dus geen kabelaanleg door de woning nodig, kleine systeem componenten met een gering stroomverbruik heeft, en in totaal 99 detectiepunten aan kan.
De detectiepunten bestaan uit deurcontactenm ruimtemelders(huisdieren), rookmelders, gasmelders, handzenders en diverse signaalgevers.

Het HOMEsec alarmsysteem heeft wel een zeer aantrekkelijke bediening d.m.v. een smartphone of tablet overal toegang waar u maar wilt of door een handzender op locatie.

Het HOMEsec alarmsysteem geeft bij inbraak of brand een signaal via de 110db binnensirene, maar kan net zo makkelijk een push bericht sturen naar u smartphone.

Het HOMEsec alarmsysteem heeft een zeer geringe investering, zeker gezien de lange levensduur, het meenemen van het alarmsysteem bij een verhuizing of het beginnen met een basissysteem en het later uitbreiden b.v. met rookmelders.