De door HOMEsec geleverde camerasystemen kunnen allemaal worden bekeken via internet. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld onderweg bent en toch even wilt kijken of alles in of rondom de woning in orde is. Zo kunt u dus op geheel eenvoudige wijze waar u ook bent in Nederland of in het buitenland uw woning of appartement in de gaten houden. Ook is het bijvoorbeeld handig als extra uitbreiding op het HOMEsec Draadloos alarmsysteem. Bij een inbraak kunt u gelijk kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Ook is het mogelijk om onze camera's te koppelen met het HOMEsec Draadloos alarmsysteem, wanneer er bijvoorbeeld een bewegingsmelder in alarm gaat krijgt u direct het desbetreffende beeld getoont in de App.

Onderstaande voorbeelden zijn gebaseerd op de door HOMEsec geleverde Hikvision camerasystemen. De door HOMEsec andere geleverde camerasystemen werken met een vergelijkbare app. 

 

Beelden bekijken via alle willekeurige smartphone


                                       Live beelden bekijken                                                                                  Beelden terugkijken

  

 

Beelden bekijken via de webbrowser

Het is ook mogelijk om de camerabeelden zowel live als terug te kijken via de webbrowser. Op de pc waar u de beelden gaat bekijken hoeft u geen aparte software te installeren. 
                                                

                                                   Waar u ook bent, hou voortaan overal uw woning in de gaten!