Betaling
Het HOMEsec Draadloos alarmsysteem kan alleen online worden aangeschaft. De betaling van het alarmsysteem loopt dus via onze website. U heeft de mogelijkheid om te betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Wij accepteren op onze website Ideal en Paypal. 

Levering alarmsysteem zelf installeren
Als u gekozen heeft om het HOMEsec Draadloos alarmsysteem zelf te installeren dan programmeren wij het alarmsysteem voor u voor, dit kan enkele werkdagen in beslag nemen. Normaal gesproken is de levertijd 1-4 werkdagen na bestelling. 

Uw HOMEsec bestelling wordt verzonden met PostNL. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij onze winkel in Hoofddorp.
Dit kunt u aangeven in het bestelproces. 

Levering alarmsysteem installatie door monteur
Als u gekozen heeft om het HOMEsec Draadloos alarmsysteem te laten installeren door onze monteur is de levertijd afhankelijk van onze installatie planning. Nadat u de bestelling heeft geplaatst nemen wij per email/telefonisch contact met u op voor het plannen van een installatiedatum.

Bij levering door onze monteur zijn de installatiekosten en materialen opgenomen in de prijs. De afhandelingskosten zijn standaard bij installatie door onze monteur € 25,00 dit bedrag is gebaseerd op voorrijkosten en eventuele te maken parkeerkosten.